Det begynner å bli en stund siden TedX 2017, og nå er alle videoene også ute på nett- deriblant vår egen Glorious Leader, Mike Troxels talk om selveste Makerspace!

TedX var en lærerik og spennende opplevelse for oss her på Makerspace. Både ansatte og medlemmer stilte opp og gjorde sitt beste for å gøre årets TedX i Arendal til en god og unik opplevelse for besøkende (Takk Eivind!).

I løpet av to travle dager var Arendal et møtested for unike folk med store visjoner og sterke meninger, såvel som nysgjerrige besøkende. Alle disse hadde et par felles egenskaper: nysgjerrighet og en vilje til å utvide sine horisonter. Talere fra verden rundt presenterte sine idéer og unike synspunkter, delte sine minner og erfaringer, og viste oss sine bidrag til å gjøre samfunnet til et mer rettferdig, vennlig sted.

Siden du er inne på siden vår, bor det nok en nysgjerrigper (eller nysgjerrigkari!) i deg også- ta derfor en titt på ikke bare vår egen Mikes presentasjon, men også presentasjonene til de mange andre interessante menneskene som gjorde dagen mulig.