PROTOTYPING

PROTOTYPING IS THE CONVERSATION YOU HAVE WITH YOUR IDEAS

Prototyper er livsviktige i en god designprosess. Enten din prototype er av papp og tape, av tre, metall, eller plast, vil den vise deg mer enn en hvilken som helst tegning eller virtuell modell vil kunne.

Vi innser verdien av prototyping- og behovet for å kunne gå fra én modell til en ny og forbedret en, raskt og enkelt. Derfor har vi satset hardt på vår prototype-avdeling, og har tatt i bruk førsteklasses 3d-printere, CNC-maskiner og laserkuttere.

Vi har en avtale med Type A Machines, og bruker deres Type A Machines Series 1 Pro– 3d printere. Disse er open source, og kan printe med de aller, aller fleste typer plastfilamenter. Printerne er nøyaktige, enkle å bruke, og kan printe objekter i opptil 30x30x30cm.

Vår CNC-fres er en Spartan 1325, med et arbeidsområde på 1,3×2,5 meter- stort nok til de aller fleste prosjekter. Maskinen er også nøyaktig, og egner seg til små, såvel som større prosjekter.

Laskutteren vår er en Piranha 1060, med et arbeidsområde på 100x60cm. Laseren har en effekt på 100W, og kan kutte i det aller meste som ikke er metall.